minimum 5.920 ₺
Mükemmel
2029 incelemeKonumu çok iyi, havalimanından 100 numaralı otobüs ile çok kolay ulaşabiliyorsunuz, ayrıca "old town"a çok yakın. Kahvaltısı çok iyiydi. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Odalarda balkon var ve şehir manzarası çok güzel. Biz memnun kaldık. Havuz ve spa tesisi kapalıydı ama biz bunu rezervasyon yaparken web sitesinden görmüştük, havuz ve spa açık olsa çok daha keyifli bir konaklama olabilirdi.
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.
Bulevardul Nicolae Balcescu, Bükreş
Otelde
Bara uğrayabilirsin. Lokantaya dilediğin zaman uğrayabilirsin. Yakın çevrede bulunan ücretsiz Wi-Fi bağlantısı, internete bağlı kalmanı sağlayacak. Otomobil ile seyahat eden turistler için özel olarak, bir park alanı mevcuttur.
Odadaki malzemeler
Uzun bir günün ardından rahatlaman için, odada işte bu malzemeleri bulacaksın: Tv, mini bar, bornoz ve terlik mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.
Bu otel hakkında faydalı bilgiler
Yapım yılı
Yenileme yılı
Elektrik prizi türü
C Tipi
230 V / 50 Hz
C Tipi
(topraklanmış)
230 V / 50 Hz
Oda ve kat sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
Giriş |
---|
15:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Giriş |
---|
15:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Front desk is open 24/7. The facility's pool is closed until further notice, but the sauna, gym and SPA are be open from 10th of June.
This property offers transfers from the airport, surcharges may apply. Guests must contact the property with arrival details 24 hours prior to arrival, using the contact information on the booking confirmation.
Only registered guests are allowed in the guestrooms.
Fee for buffet breakfast: approximately EUR 15.00 per person.
Nearby parking fee: EUR 8.00 per night. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Mükemmel
Dünya genelindeki konukların yazdığı 2029 inceleme dikkate alınarak.
Tercih ettiğiniz dilde 9 inceleme mevcut
Temizlik
8
Hijyen ürünleri
10
Konum
8,5
Yemekler
7,5
Paranın tam karşılığı
7
Oda
7,8
Hizmet
7,8
Wi-Fi kalitesi
10
Registered service mark in the European Union