minimum 4.583 ₺
Harika
12 incelemeNot alınan konuklar:
Paranın tam karşılığı
10
Konum
8
Temizlik
10
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.
Saharaa Magu Manchester, Mathiveri
Konuk evinde
Barın ferah ortamında güzel bir akşam geçir. Leziz bir yemek yemenin zamanı geldi! En iyisi, lokantaya bir uğra. Pek çok yemek öğünü seçeneği mevcuttur: Tam pansiyon ve yarım pansiyon gibi. Yakın çevrede bulunan ücretsiz Wi-Fi bağlantısı, internete bağlı kalmanı sağlayacak.
Odadaki malzemeler
Uzun bir günün ardından rahatlaman için, odada işte bu malzemeleri bulacaksın: Çalar saat, duş, tv ve mini bar mevcuttur. Odanın donanımları, ait olduğu kategoriye göre farklılık gösterir.
Bu konuk evi hakkında faydalı bilgiler
Yapım yılı
Yenileme yılı
Elektrik prizi türü
G Tipi
230 V / 50 Hz
G Tipi
230 V / 50 Hz
J Tipi
230 V / 50 Hz
K Tipi
230 V / 50 Hz
L Tipi
230 V / 50 Hz
Oda sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
Giriş |
---|
14:00 – 21:00 arası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Giriş |
---|
14:00 – 21:00 arası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Transfer ayrı olarak ödenmelidir. Maliyet 200,00 USD ila 600,00 USD arasında değişebilir. Front desk opening hours 09:00 - 21:00. The hotel can arrange a transfer to the hotel by public or high-speed boat. Transfer fees are paid upon check-in. To book a transfer, please contact the hotel at least 3 days before arrival. Guests will need to provide information about their arrival and departure flights, as well as the full names of all guests. A representative of the hotel at the airport will meet guests in the airport arrivals hall.
Transfer type: high-speed boat transfer — 2 hours.
Adults and children of 12 years and older: USD 65.00 per person per one-way trip.
Children from 2 to 11 years old: USD 32.50 per child per one-way trip.
Infants of up to 2 years: free of charge.
The transfer is carried out according to the following schedule.
From Male to Mativeri Island: Sunday to Thursday: departure from the airport at 10:00 and 15:30; on Fridays: departure from the airport at 09:00 and at 16:00.
From Mativeri Island to Male: Sunday to Thursday: departure from Mativeri Island at 06:00 and 12:00; on Fridays: departure from Mativeri Island at 06:00 and 13:00.
For Christmas and New Year's Eve dinners, guests may be charged separately at the hotel. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Registered service mark in the European Union