Ricca Inn

9.3 kmşehir merkezine mesafesi:

minimum 3.930 ₺

  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn
  • Ricca Inn

Popüler konfor olanakları

  • Ücretsiz İnternet
  • Otopark
  • Bar/restoran
  • Klima
  • Sigara içilebilir

Konum

  • Langkawi International Airport • 11.6 km

Müsait odalar

Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim

Hiçbir tarih seçilmemiş

Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.

Konum

67 Jalan Kelibang, Langkawi

  • Havaalanları
  • Langkawi International Airport • 11.6 km

Bu otele ait açıklamalar

Otelde

Barın ferah ortamında güzel bir akşam geçir. Lokantaya dilediğin zaman uğrayabilirsin. Kendi aracın ile seyahat ediyorsan, senin için bir otopark mevcut.

Odadaki malzemeler

Konuklar, odada şu malzemeleri bulacak: Duş ve tv mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.

Bu otel hakkında faydalı bilgiler

Elektrik prizi türü

G Tipi

240 V / 50 Hz

Hizmetler ve konfor olanakları

Genel

  • Klima
  • 24 saat açık resepsiyon
  • Sigara içme alanları

Odalar

  • TV
  • Duş

Yemekler

  • Bar
  • Restoran

İnternet

  • Ücretsiz internet

Otopark

  • Otopark
  • Yakında otopark
  • Garaj

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
14:00 sonrası
Çıkış
12:00 saatine dek

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
14:00 sonrası
Çıkış
12:00 saatine dek

Ek bilgiler

Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı (LIMA), Langkawi Bisiklet Turu (Le Tour De Langkawi), Ironman & Oceanman Malaysia gibi popüler yerel etkinlikler sırasında, alınan vergi tutarında artış gerçekleşebilir.

Fees

The following fees and deposits are charged by the property at time of service, check-in, or check-out.

  • A pet fee will be charged

The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change.

Mandatory Fees and Taxes

You'll be asked to pay the following charges at the property:

  • A tax of MYR 10 per accommodation, per night is imposed by the country of Malaysia and collected at the property. Permanent residents and Malaysian nationals are exempt from the tax. For more details, please contact the property using the information on the reservation confirmation received after booking.

We have included all charges provided to us by the property. However, charges can vary, for example, based on length of stay or the room you book.

Ödeme

Bu otelde
  • Bu otelin yerel para birimi bazında nakit olarak — MYR
  • Kartla
    card-logocard-logocard-logo
Web sitesi üzerinden

Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz.

Kurumsal müşteriler için

Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin

Daha fazla bilgi al