minimum 22.843 ₺
Çok iyi
242 incelemeTam merkezde, temiz otel,odalar geniş hos geldin ikramları iyi. Tek bir yavas çalışan asansor var, inip cıkmak bayagı zaman alıyor. Gece girişte 24:00 den sonra güvenlik yok iç avluya kadar peşinize takılan satıcılarla giriyorsunuz. Giriş kısmı avlu içinde oldugu için insan tırsıyor. Fiyatını uygun buluyorsanız rahatlıkla kalın.
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.
Via Silvio Pellico 8, Milano
Otelde
Barın ferah ortamında güzel bir akşam geçir. Lokantada, yerel mutfaktan seçme tatları dene ve dinlenmene bak. Yakın çevrede, ücretsiz Wi-Fi bağlantısı mevcuttur. Giriş yaparken, ayrıntılı bilgi iste. Otomobil ile seyahat eden turistler için özel olarak, bir park alanı mevcuttur.
Odadaki malzemeler
Uzun bir günün ardından rahatlaman için, odada işte bu malzemeleri bulacaksın: Tv, mini bar, bornoz ve terlik mevcuttur. Odanın donanımları, ait olduğu kategoriye göre farklılık gösterir.
Bu otel hakkında faydalı bilgiler
Elektrik prizi türü
C Tipi
230 V / 50 Hz
C Tipi
(topraklanmış)
230 V / 50 Hz
L Tipi
230 V / 50 Hz
Oda ve kat sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
Giriş |
---|
15:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Giriş |
---|
15:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Temizlik vergisi rezervasyon fiyatına dahil değildir ve otelde ayrıca ödenir.
İtalya otellerinde zorunlu gala yemeği ücretleri uygulanabilir. Konuklar daha fazla bilgi için doğrudan otelle iletişime geçmelidir. Front desk is open 24/7. **Know Before You Go**
Guests must present one of the vaccination certificates upon check-in: Johnson & Johnson, Astrazeneca, Pfizer, Moderna, made no earlier than 6 months before check-in. If the guests have a different type of vaccine, you need to do a Rapid test.
At the moment, the hotel is undergoing renovation. Restaurant, spa and lobby are closed.
All guests, including children, must be present at check-in and show their government-issued photo ID card or passport.
Cash transactions at this property cannot exceed EUR 2999.99, due to national regulations. For further details, please contact the property using information in the booking confirmation.
The property has connecting/adjoining rooms, which are subject to availability and can be requested by contacting the property using the number on the booking confirmation.
Construction is underway at a neighboring building and there may be noise disturbance from the construction work.
Guests can arrange to bring pets by contacting the property directly, using the contact information on the booking confirmation.
**Fees**
The following fees and deposits are charged by the property at time of service, check-in, or check-out.
The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Çok iyi
Dünya genelindeki konukların yazdığı 242 inceleme dikkate alınarak.
Tercih ettiğiniz dilde 1 inceleme mevcut
Temizlik
6
Hijyen ürünleri
Konum
7
Yemekler
Paranın tam karşılığı
6
Oda
6
Hizmet
6
Wi-Fi kalitesi
Registered service mark in the European Union