minimum ₺ 7.099
Harika
Başlıca konfor olanakları
Yakındaki turistik yerler
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçin.
Thamrin Nine Luminary Tower, Jakarta
Otelde
Barın ferah ortamında güzel bir akşam geçir. Lokantaya dilediğin zaman uğrayabilirsin. Yakın çevrede bulunan ücretsiz Wi-Fi bağlantısı, internete bağlı kalmanı sağlayacak. Kendi aracın ile seyahat ediyorsan, senin için ücretsiz bir otopark mevcut.
Odadaki malzemeler
Odamız, sımsıcak donatılmış olup, uzun ve telaşlı bir günün ardından dinlenmeni sağlayacak her şeye sahiptir. Şu malzemeler mevcut: Tv, mini bar ve terlik mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.
Bu otel hakkında faydalı bilgiler
Elektrik prizi tipi
C Tipi
230 V / 50 Hz
C Tipi
(topraklanmış)
230 V / 50 Hz
Oda sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
| Giriş |
|---|
| 15:00 saatinden sonra |
| Çıkış |
|---|
| 12:00 saatine kadar |
| Giriş |
|---|
| 15:00 saatinden sonra |
| Çıkış |
|---|
| 12:00 saatine kadar |
Endonezya Sağlık Bakanlığı Mpox virüsünün yayılmasını önlemek için, 27 Ağustos 2024'ten itibaren Endonezya'ya giriş yapan uluslararası gezginler (hem Endonezyalı hem de yabancı uyruklu) için sağlık taramalarını yeniden başlatmıştır. Bu da, özel bir web platformunda doldurulması gereken SATUSEHAT Sağlık Kartı adlı elektronik bir öz beyan formunun doldurulmasını içerir. No pets and no service animals are allowed at this property.
Information about the type of meals included in the price is indicated in the rate details. Meals may be limited during Ramadan.
The number of extra beds depends on the room category. Guests must take a look at the information about the size of the selected room.
Couples checking into the same room must present a valid marriage certificate upon check-in. Otherwise, the property may reject the booking or request that a second room be booked.
To prevent the spread of the Mpox virus, the Indonesian Ministry of Health has resumed health screening for international travelers (both Indonesian and foreign nationals) entering Indonesia from August 27, 2024. This includes completing an electronic self-declaration form called SATUSEHAT Health Pass, which must be completed on a dedicated web platform. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla, havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Ödemeler güvenli
Alanında öncü ödeme sistemleri, emniyetli veri koruması sağlar.
Avrupa Birliği'nde tescilli hizmet markası