minimum ₺ 4.515







Mükemmel
1271 incelemeBiz prag seyahatimiz esnasında kaldığımız bu otele gitmeden evvel de baktığımız yorumlarda yerinin iyi olduğunu okumuştuk ama gerçekten çok doğru bi yerde. O kadar merkezi olmasına rağmen gece mışıl mışıl uyuyabileceğinizden de hiç şüpheniz olmasın. Dışardan hiç bir ses gelmedi. Ulaşımı çok rahat. Odalar sıcak, tertemiz. İnterneti iyi ve kahvaltı da herkesin yiyecek birşey bulması mümkün. Kendi ülkemden insanların giderken yanlarında terlik götürmelerini önerebilirim, çünkü biz basit havlu terliklerden vardır diye umduk ama yoktu. Onun dışında havlu saç kurutma makinesi herşey var. Gezmeleriniz esnasında otele uğrayıp dinlenip çıkabilceğiniz kadar iyi bir konuma sahip. Personel güler yüzlü. Bu arada şunu da söylemeliyim ki burası daha çok aile oteli. Genç olup insanlarla etkileşime geçebileceğiniz bir yer arıyorsanız burayı önermem. Ama huzurlu ve kendi halinizde bir yerde kalmak isterseniz çok doğru bir seçim olur.
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçin.
Melantrichova 5, Prag
Otelde
Yakın çevrede, ücretsiz Wi-Fi bağlantısı mevcuttur. Giriş yaparken, ayrıntılı bilgi iste. Günübirlik bir geziye mi çıkmak istiyorsun? O zaman, otel tur destek masasına danış. Evcil hayvanını, yolculuk süresince yanına alabilirsin. Evcil hayvanlar giriş yapabilir. Otel ekibi, senin için bir transfer talebinde bulunacaktır.
Odadaki malzemeler
Odamız, sımsıcak donatılmış olup, uzun ve telaşlı bir günün ardından dinlenmeni sağlayacak her şeye sahiptir. Şu malzemeler mevcut: Çalar saat, duş ve tv mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.
Bu otel hakkında faydalı bilgiler
Elektrik prizi tipi
E Tipi
230 V / 50 Hz
Oda ve kat sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
| Giriş |
|---|
| 00:00 – 19:00 arası |
| Çıkış |
|---|
| 12:00 saatine kadar |
| Giriş |
|---|
| 00:00 – 19:00 arası |
| Çıkış |
|---|
| 12:00 saatine kadar |
Front desk opening hours 07:00 - 19:00. The city tax is not included in the rate and needs to be paid in the hotel: CZK 21.00 per person per night |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla, havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Mükemmel
Dünya genelindeki konukların yazdığı 1271 inceleme dikkate alınarak.
Tercih ettiğiniz dilde 5 inceleme mevcut
Temizlik
7,5
Hijyen ürünleri
Konum
8,3
Yemekler
Ödenen paranın karşılığı
7,3
Oda
6
Hizmet
7,7
Wi-Fi kalitesi
İş ortaklarına özel
Ödemeler güvenli
Alanında öncü ödeme sistemleri, emniyetli veri koruması sağlar.
Avrupa Birliği'nde tescilli hizmet markası