מ-780 ₪
מצוין
1572ביקורותהאורח ציין:
תשואה על הכסף
8,4
מקום
9,4
איכות אינטרנט אלחוטי
10
הזן את התאריכים שלך של הנסיעה ונציג את המחירים העדכניים
לא נבחרו תאריכים
אם עדיין אין לך תאריכים מסוימים, ניתן לבחור תאריכים משוערים כדי לראות מחירים משוערים.
26 King David Street, ירושלים
מיקום מקום נחמד מאוד לשהות במחיר הולם - המלון «YMCA Three Arches Hotel» נמצא בירושלים. המלון נמצא במרכז העיר. בבוקר תשתה קפה ותתבונן בעיר מהחלון.
אתה יכול לעשות טיול ברגל ולחקור שכונה ליד של המלון — Jerusalem Great Synagogue, Jaffa Gate ו Tower of David Museum of the History of Jerusalem.
במלון
ניתן לעצור בבר. טעם מטבח מקומי ותנוח במסעדה. אם אתה לא יכול לחיות בלי קפה, תיכנס לבית קפה. Wi-Fi בחינם בשטח יעזור לך להישאר אונליין.
במיוחד לתיירים, המטיילים ברכב, ישנה חנייה בחינם. גם השירותים הבאים זמינים ללקוחות במלון: סאונה ו- מרכז ספא. אורחים שאוהבים לעסוק בספורט, יוכלו ליהנות מכון כושר, חדר כושר ו- אזור יוגה. תוכל למצוא את מתקני הבידור הבאים באתר: ספרייה ו- אזור פיקניק.
תיירים, אשר לא יכולים לחיות בלי שחיה ייהנו רביכה and בריכה מקורה. יש כאן חדרי משחקים לילדים במלון. הם ייהנו כל כך, שאולי תצטרך לבלות את הערב עם מבוגרים. כדי להזמין טיול התייעץ בדלפק טיולים של המלון. אם תרצה לעשות את המסע שלך אפילו יותר נוח, תוכל להזמין העברה.
מעלית נגישה לאורחים עם מוגבלויות עוזרת להם להגיע לקומות הגבוהות ביותר. לאורחים זמינים גם חדר כביסה, ניקוי יבש, בית תפילהl, גיהוץ, עיתונים, השכרת רכב, כספת ו- קונסיירז'. הצוות של המלון ישמח לדבר אתך באנגלית ו- צרפתית.
שירותים בחדר
בחדר יש בשבילך שעון מעורר, מקלחת, טלוויזיה ו- מיני בר. אנא שים לב, שהשירותים הרשומים יכולים להיות לא זמינים בכל החדרים
עובדות על מלון
סוג שקע חשמל
סוג C
230 V / 50 Hz
סוג H
230 V / 50 Hz
מספר חדרים וקומות
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
צ'ק-אין |
---|
לאחר 14:00 |
צ'ק-אאוט |
---|
עד 11:00 |
צ'ק-אין |
---|
לאחר 14:00 |
צ'ק-אאוט |
---|
עד 11:00 |
כל תושבי ישראל מחויבים בתשלום מע"מ בשיעור של 18%. תיירים (תושבים זרים) הפטורים ממס זה, נדרשים להציג דרכון בתוקף במהלך ההרשמה. Front desk is open 24/7. All citizens of Israel are charged the national value-added tax in the amount of 17%. Foreigners who present a valid passport and B/2 document (stay permit) during registration are exempt from this tax. |
חלק מהתעריפים ניתן לשלם בכרטיס בנקאי בעת ביצוע הזמנה מקוונת. ניתן לשלם עבור ההזמנה שלך באמצעות קוד ההטבה אם יש לך אותו. |
אם תרצה(י) לשלם בהעברה בנקאית את כל הסכום, נא לשלוח מייל ל-[email protected]
Secure payments
Secure data protection from leading payment systems.
Registered service mark in the European Union