מ-68 $
הזן את התאריכים שלך של הנסיעה ונציג את המחירים העדכניים
לא נבחרו תאריכים
אם עדיין אין לך תאריכים מסוימים, ניתן לבחור תאריכים משוערים כדי לראות מחירים משוערים.
Road 2411, מנאמה
מיקום האם ברצונך לחסוך כסף בזמן המסע? זה קל: המלון «Al Safir Tower» נמצא במנאמה. המלון נמצא במרחק הליכה ממרכז העיר.
אתה יכול לעשות טיול ברגל ולחקור שכונה ליד של המלון. מקומות בקרבת מקום: Al Fateh Mosque, Marina Beach Garden Park ו Andalus Garden.
במלון
לבלות ערב באווירה נעימה של הבר. זה הזמן לאכול ארוחה נחמדה! תיכנס למסעדה. Wi-Fi בחינם זמין בשטח. שאל לקבלת מידע נוסף בזמן ביצוע צ'ק אין. למטיילים ברכב אתה יכול לחנות בחנייה בחינם.
גם השירותים הבאים זמינים ללקוחות במלון: חדר עיסוי, סאונה, מרכז ספא ו- מועדון נופש. חובבי ספורט יוכלו ליהנות מכון כושר. חובבי שחייה ייהנו רביכה, בריכה מקורה and בריכה לא מקורה. לפגישות עסקיות יש כאן מרכז עסקים ומתקני אירועים.
הצוות של המלון יזמין העברה בשבילך. נגישות: יש כאן מעלית. ישנם שירותים אחרים הזמינים לאורחים של המלון. למשל, חדר כביסה, ניקוי יבש, עיתונים ו- קונסיירז'.
שירותים בחדר
בחדר ישנם מקלחת, טלוויזיה, מיני בר ו- נעלי בית. ציוד החדר תלוי בקטגוריה שלו.
עובדות על מלון
סוג שקע חשמל
סוג G
230 V / 50 Hz
מס' חדרים
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
חויבו בנפרד
צ'ק-אין |
---|
לאחר 14:00 |
צ'ק-אאוט |
---|
עד 12:00 |
צ'ק-אין |
---|
לאחר 14:00 |
צ'ק-אאוט |
---|
עד 12:00 |
Fees The following fees and deposits are charged by the property at time of service, check-in, or check-out.
The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change. |
חלק מהתעריפים ניתן לשלם בכרטיס בנקאי בעת ביצוע הזמנה מקוונת. ניתן לשלם עבור ההזמנה שלך באמצעות קוד ההטבה אם יש לך אותו. |
אם תרצה(י) לשלם בהעברה בנקאית את כל הסכום, נא לשלוח מייל ל-[email protected]
Secure payments
Secure data protection from leading payment systems.
Registered service mark in the European Union