από 204 €
Εκπληκτική
354 αναθεωρήσειςΕμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο με το πρόγραμμα stop over της Singapore airlines. Αρκετά καλό ξενοδοχείο σε καλή θέση όπου μπορείς και με τα πόδια σε 10 λεπτά να είσαι στην Μαρίνα.Επίσης πολύ κοντά σε σταθμό μετρό. Εχει και δυο πισίνες πάρα πολύ καλές ειδικά αν είσαι με παιδιά! Η τιμή (χωρίς πρωινό) μάλον θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη. Το δωμάτιο απλό αλλά όμορφο με ενα διπλό κρεβάτι και διαμορφομένο καναπέ το παράθυρο.Λίγο η μοκέτα δεν έδειχνε και τόσο καθαρή. Το μπάνιο μικρό. Wifi πολύ καλό.Το μόνο που με χάλασε ήταν που δεν μου δώσανε δωμάτιο με θέα αλλά ενα στο πίσω μέρος που απλά έβλεπες κάποιο δρόμο. Το προσωπικό πολύ καλό και εξυπηρετικό. Μου δώσανε το δωμάτιο 2 ώρες πριν το κανονικό. Θα ξαναπήγαινα!
Πληκτρολογήστε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και εμείς θα εμφανίσουμε τις τρέχουσες τιμές
Δεν έχουν επιλεχθεί ημερομηνίες
Αν δεν γνωρίζετε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ακόμη, επιλέξτε ημέρες κατά προσέγγιση για να δείτε τις εκτιμώμενες τιμές.
5 Coleman Street, Σιγκαπούρη
Στο ξενοδοχείο
Περάστε ένα βράδυ στην όμορφη ατμόσφαιρα ενός μπαρ. Μπορείτε να περάσετε από το εστιατόριο. Πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ στην καφετέρια και, ποιος ξέρει, ίσως να είναι η καλύτερη στην πόλη. Αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, υπάρχει ζώνη στάθμευσης.
Παροχές δωματίων
Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με ζεστά χρώματα και έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε μετά από μια επεισοδιακή ημέρα. Υπάρχει ντους, τηλεόραση, μίνι μπαρ, μπουρνούζι και παντόφλες. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αναφερόμενες υπηρεσίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλα τα δωμάτια.
Πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο
Έτος κατασκευής
Έτος ανακαίνισης
Τύπος υποδοχής πρίζας
Τύπος G
230 V / 50 Hz
Αριθμός δωματίων και ορόφων
χρεώνονται ξεχωριστά
χρεώνονται ξεχωριστά
χρεώνονται ξεχωριστά
χρεώνονται ξεχωριστά
χρεώνονται ξεχωριστά
Άφιξη |
---|
Μετά τις 15:00 |
Αναχώρηση |
---|
Έως τις 12:00 |
Άφιξη |
---|
Μετά τις 15:00 |
Αναχώρηση |
---|
Έως τις 12:00 |
Front desk is open 24/7. **Know Before You Go**
The reservation will be canceled in case of guest's no-show till midnight.
Children 11 years old and younger stay free when occupying the parent or guardian's room, using existing bedding.
The property has connecting/adjoining rooms, which are subject to availability and can be requested by contacting the property using the number on the booking confirmation.
**Fees**
The following fees and deposits are charged by the property at time of service, check-in, or check-out.
Breakfast fee: between SGD 33 and SGD 66 per person (approximately)
Self parking fee: SGD 12 per night
Deposit: SGD 50.00 per room, per night
The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change. |
Για ορισμένες τιμές, μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κάρτα όταν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτησή σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς αν έχετε κάποιον. |
Αν θέλετε να πληρώσετε την παραγγελία με έμβασμα ως νομική οντότητα , παρακαλούμε να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]
Εκπληκτική
Βάσει 354 κριτικών από πελάτες σε όλο τον κόσμο.
5 κριτικές είναι διαθέσιμες στη γλώσσα σας
Καθαριότητα
8,1
Προϊόντα υγιεινής
Τοποθεσία
8,7
Γεύματα
1
Συμφέρουσες τιμές
8,1
Δωμάτιο
8,5
Υπηρεσία
8,2
Ποιότητα Wi-Fi
8,3
Registered service mark in the European Union