minimum 33.179 ₺
Harika
2831 inceleme2019 Aralığında Mauritus Shangri-La’da ikinci kez bir hafta tatil yaptık. Bu kez oteli ve doğasını daha iyi tanıdığımız için daha çok keyif aldık diyebilirim. Geçen seferden farklı olarak Hibiscus plajını kullandık denize girmek için, lagünün tadına bu kez vardık. Odamızın seçimi de geçen sefere göre daha bilerek yapıldığı için isteklerimize daha uygundu. Republic Restoran’ın servisi geçen seneye göre daha da yavaşlamış. Hele öğlen saatlerinde ancak 1 saatlik bir Şeviş süresini göze alıyorsanız gidin. Genel olarak söylemek gerekirse nefis bir tatil geçirdik, seneye dilerim yeniden geliriz. Tüm çalışanlara bir kez daha teşekkür ederiz. (Bu yorumu okuyanların 2018 Aralık yorumunu da okumalarını tavsiye ederim)
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçin.
Trou D'Eau Douce, Trou d'Eau Douce
Otelde
Barın ferah ortamında güzel bir akşam geçir. Leziz bir yemek yemenin zamanı geldi! En iyisi, lokantaya bir uğra. Kahvesiz yaşayamam diyorsan, kafeyi mutlaka ziyaret etmelisin. Yakın çevrede, ücretsiz Wi-Fi bağlantısı mevcuttur. Giriş yaparken, ayrıntılı bilgi iste.
Odadaki malzemeler
Odamız, sımsıcak donatılmış olup, uzun ve telaşlı bir günün ardından dinlenmeni sağlayacak her şeye sahiptir. Şu malzemeler mevcut: Dvd oynatıcı, tv, mini bar, bornoz ve terlik mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.
Bu otel hakkında faydalı bilgiler
Elektrik prizi tipi
C Tipi
230 V / 50 Hz
G Tipi
230 V / 50 Hz
Oda ve kat sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
Giriş |
---|
14:00 saatinden sonra |
Çıkış |
---|
12:00 saatine kadar |
Giriş |
---|
14:00 saatinden sonra |
Çıkış |
---|
12:00 saatine kadar |
Front desk is open 24/7. Guests over 12 years of age are subject to the city tax. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla, havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Harika
Dünya genelindeki konukların yazdığı 2831 inceleme dikkate alınarak.
Tercih ettiğiniz dilde 4 inceleme mevcut
Temizlik
10
Hijyen ürünleri
Konum
9
Yemekler
9
Ödenen paranın karşılığı
8
Oda
9
Hizmet
9
Wi-Fi kalitesi
10
İş ortaklarına özel
Ödemeler güvenli
Alanında öncü ödeme sistemleri, emniyetli veri koruması sağlar.
Avrupa Birliği'nde tescilli hizmet markası